Wolfsmund Vol. 1 | Mitsuhisa Kuji


      Titlu: Wolfsmund Vol. 1 | Mitsuhisa Kuji
      Editura: Vertical
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 57.0

 

Cartea Wolfsmund Vol. 1 | Mitsuhisa Kuji publicata de editura Vertical, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 57.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Wolfsmund Vol. 1 | Mitsuhisa Kuji a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Vertical sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Wolfsmund Vol. 1 | Mitsuhisa Kuji si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

The tale of William Tell has never been rendered so beautifully as Mitsuhisa Kuji’s stunning debut work, Wolfsmund. The series is set in 14th Century Switzerland, as the Swiss begin to initiate their movements toward independence, heading towards a fortress in the Alps known as the Wolfsmund. They continue to strike fear amongst the German and Italian communities that dare to threaten Hapsburg rule. In this first volume, a fortified way-station torments the Swiss district of Uri, murdering all who stand against it, until William and his son attempt to defy it.

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.