Vindecare prin nutriție. Fără medicamente, doar prin vitamine, minerale, plante şi suplimente alimentare naturale

     

     Autor: Phyllis A. Balch
     Categorie: Gastronomie și diete
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 69.93

 

 

Cartea Vindecare prin nutriție. Fără medicamente, doar prin vitamine, minerale, plante şi suplimente alimentare naturale scrisa de autorul Phyllis A. Balch, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Gastronomie și diete si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 69.93 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Vindecare prin nutriție. Fără medicamente, doar prin vitamine, minerale, plante şi suplimente alimentare naturale a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Gastronomie și diete scrisa de autorul Phyllis A. Balch sau alt autor.
Phyllis A. Balch este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Vindecare prin nutriție. Fără medicamente, doar prin vitamine, minerale, plante şi suplimente alimentare naturale si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Bestsellerul absolut în domeniul biotratamentelor vreme de peste două decenii, acum revizuit şi adus la ziCu peste opt milioane de exemplare vândute, Vindecare prin nutriţie este cel mai apreciat ghid…

 

Cumpara de aici cartea