Tsubasa Omnibus Vol. 1 | Clamp


      Titlu: Tsubasa Omnibus Vol. 1 | Clamp
      Editura: Kodansha Comics
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 88.0

 

Cartea Tsubasa Omnibus Vol. 1 | Clamp publicata de editura Kodansha Comics, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 88.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Tsubasa Omnibus Vol. 1 | Clamp a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Kodansha Comics sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Tsubasa Omnibus Vol. 1 | Clamp si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Childhood friends Princess Sakura and Syaoran, the son of an archaeologist, become entangled in a series of events that force them to traverse through alternate realities on an action-packed and unforgettable adventure! In the Kingdom of Clow, an archaeological dig unleashes an incredible power, causing Sakura to lose her memories. To save her, Syaoran must follow the orders of the Dimension Witch and travel alongside Kurogane, an unrivaled warrior; Fai, a powerful magician; and Mokona Modoki, a curiously strange creature, to retrieve Sakura’s dispersed memories! But first, there is a price to be paid This omnibus edition includes volume 1-3 of Tsubasa. Age: 13+

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.