Terra Formars Vol. 3 | Yu Sasuga


      Titlu: Terra Formars Vol. 3 | Yu Sasuga
      Editura: Viz Media LLC
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 54.0

 

Cartea Terra Formars Vol. 3 | Yu Sasuga publicata de editura Viz Media LLC, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 54.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Terra Formars Vol. 3 | Yu Sasuga a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Viz Media LLC sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Terra Formars Vol. 3 | Yu Sasuga si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

A new mission to Mars, Annex 1, is under way. Their mission: crucial research into the A.E. Virus currently plaguing mankind. The mutant Terraformars, giant humanoid cockroaches, may hold the key to a cure. Unfortunately for the crew of the Annex 1, the Terraformars have somehow gotten on board the ship and have only one goal—total extermination! Led by Akari Hizamaru, the crew will need to rely on their superhuman powers to survive… if those powers don’t kill them first! Age: 17+

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.