Take Ianche si Cadir


      Titlu: Take Ianche si Cadir
      Editura: E-Media
      Categorie: Dramaturgie
     Gasita la magazinul: elefant.ro
     Pret: 33.0

 

Cartea Take Ianche si Cadir publicata de editura E-Media, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Dramaturgie si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 33.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Take Ianche si Cadir a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Dramaturgie publicata de editura E-Media sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Take Ianche si Cadir si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Actiunea piesei Take Ianke si Cadir se petrece intr-un targusor de provincie unde am trait si eu odata. M-a izbit acolo apropierea sufleteasca si sincera care se crease intre oameni de conditii si din natii diferite…

Cumpara de aici cartea