Sprit: 25 de rețete de sprit și alte cocktailuri italiene

     

     Autor: Larousse
     Categorie: Gastronomie și diete
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 19.6

 

 

Cartea Sprit: 25 de rețete de sprit și alte cocktailuri italiene scrisa de autorul Larousse, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Gastronomie și diete si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 19.6 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Sprit: 25 de rețete de sprit și alte cocktailuri italiene a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Gastronomie și diete scrisa de autorul Larousse sau alt autor.
Larousse este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Sprit: 25 de rețete de sprit și alte cocktailuri italiene si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Spriț: 25 de rețete de sprit și alte cocktailuri italiene comandă online cartea scrisă de Larousse apărută la editura Rao.

 

Cumpara de aici cartea