Soptindu-le stelelor 729


Cartea Soptindu-le stelelor 729 publicata de editura Alcris, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Fictiune si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 7.71 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Soptindu-le stelelor 729 a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Fictiune publicata de editura Alcris sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Soptindu-le stelelor 729 si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Alcris
Categorie: Fictiune
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 7.71

Urmand o traditie italiana din zona unde se stabilise tatal ei la implinirea varstei de optsprezece ani Tessa se duce la miezul noptii intr-un loc izolat pentru a le sopti stelelor. As vrea sa-mi trimiteti un iubit si stelele parusera s-o auda. Dar o facusera cu adevarat sau fusese doar o coincidenta faptul ca dupa doar cateva minute il intalnise pe tanarul englez Colin Kenward de care se indragostise?…

Cumpara de aici cartea