Sonic the Hedgehog Sonic and Tails |


Cartea Sonic the Hedgehog Sonic and Tails | publicata de editura Running Press, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Carte straina si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 44.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Sonic the Hedgehog Sonic and Tails | a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Carte straina publicata de editura Running Press sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Sonic the Hedgehog Sonic and Tails | si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Running Press
Categorie: Carte straina
Gasita la magazinul: carturesti.ro
Pret: 44.0

Sonic and Tails are always ready for adventure!This kit includes bendable figurines of Sonic and his best pal, Tails, plus a 32-page book on the dynamic duo featuring full-color illustrations.

Cumpara de aici cartea