Schimbarea de forme


Cartea Schimbarea de forme publicata de editura For you, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Lecturi motivationale si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 11.56 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Schimbarea de forme a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Lecturi motivationale publicata de editura For you sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Schimbarea de forme si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: For you
Categorie: Lecturi motivationale
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 11.56

Tehnici samanice pentru o transformare globala si personala. Aceasta carte inovatoare a lui John Perkins publicata la editura For you va poarta spre deserturi si jungle munti si oceane centre de cercetare medicala si birouri de conducere ale corporatiilor pentru a invata pas-cu-pas metodele practicii sale care integreaza tehnici stravechi si moderne pentru a produce o vindecare profunda. Multe culturi indigene practica schimbarea de forme. Vanatorii amerindieni preiau spiritul prazii pentru a se asigura ca vanatoarea va avea succes vracii asiatici ingereaza o boala pentru a-l vindeca pe cel suferind luptatorii din Amazon devin jaguari pentru a trece prin jungla fara sa faca zgomot. Cei care isi schimba forma inteleg ca tot ce inseamna viata este energie si ca prin concentrarea intentiei putem schimba tiparele energetice creand o noua forma. Schimbarea de forme poate avea loc pe trei niveluri: celular – in care se face transformarea din om in planta sau animal sau in care se pierde din greutatea corporala personal – in care putem deveni un Sine nou sau putem renunta la o dependenta si institutional – in care se creaza o afacere noua sau o noua identitate culturala. Inca din 1968 unii maestri samani din Africa Asia Orientul Mijlociu si continentele americane l-au instruit pe John Perkins sa-i invete pe cei din lumea industrializata tehnicile puternice folosite in procesul schimbarii de forma. John Perkins a aplicat tehnicile de schimbare de forme in cariera sa de succes – consilier de management si presedinte al unei companii industriale din SUA – infiintand o organizatie care ii indeamna pe directori sa eradicheze poluarea sa refaca obiectivele corporatiei si sa creeze parteneriate cu culturile indigene – parteneriate care sa respecte planeta Pamant. El este si autorul cartilor The Stress-Free Habit Psychonavigation si The World Is As You Dream It.

Cumpara de aici cartea