Say I Love You Vol. 6 | Kanae Hazuki


      Titlu: Say I Love You Vol. 6 | Kanae Hazuki
      Editura: Kodansha Comics
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 48.0

 

Cartea Say I Love You Vol. 6 | Kanae Hazuki publicata de editura Kodansha Comics, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 48.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Say I Love You Vol. 6 | Kanae Hazuki a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Kodansha Comics sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Say I Love You Vol. 6 | Kanae Hazuki si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Friendship? Forget it! Mei Tachibana has no friends – and she doesn’t need them! Ever since her “”””friends”””” betrayed her in elementary school, she’s sworn off friendship entirely. All it leads to is betrayal and heartbreak, and she can cope just fine by herself. However, one day everything changes when she accidentally roundhouse kicks the most popular boy in school!

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.