Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed


      Titlu: Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed
      Editura: Rovimed
      Categorie: Hobby & Practic
     Gasita la magazinul: esteto.ro
     Pret: 19.62

 

Cartea Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed publicata de editura Rovimed, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Hobby & Practic si poate fi cumparata online din libraria esteto.ro la un pret foarte accesibil de 19.62 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Hobby & Practic publicata de editura Rovimed sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Principiile Luptatorului De Judo – Mircea Croitoru, editura Rovimed – Carte din categoria Hobby & Practic, subcategoria Sport la pretul de 19.62 Lei; Editura: Rovimed

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.