Prietenii si familia (Contine CD audio)


Cartea Prietenii si familia (Contine CD audio) publicata de editura Litera, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Carti pentru copii si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 28.8 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Prietenii si familia (Contine CD audio) a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Carti pentru copii publicata de editura Litera sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Prietenii si familia (Contine CD audio) si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Litera
Categorie: Carti pentru copii
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 28.8

Aceasta carte face parte din colectia Let’s sing! a editurii Litera. Dragi parinti Fiecare carte din seria Disney English. Let’s sing! include 8 cantece pe diferite teme gandite anume pentru a-i invata pe copii cuvinte si propozitii in limba engleza.Fiecare cantec este precedat de un text introductiv si de doua casete care contin cuvintele si frazele-cheie pe baza carora sunt concepute versurile melodiei. Activitatile pe baza textului sunt simple si amuzante iar caseta Action!/Actiune! va propune o serie de jocuri creative pe baza cantecului.Versurile in limba engleza pot fi ascultate si urmarite totodata in carte iar traducerea lor in limba romana ajuta la intelegerea mesajului. Disney English. Let’s sing! ofera intregii familii o ocazie jucausa si interactiva de a se familiariza cu limba engleza. Cantati amuzati-va si invatati impreuna cu copiii vostri cantecele prietenilor din formatia Disney!

Cumpara de aici cartea