Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi!


Cartea Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! publicata de editura Amaltea, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Lecturi motivationale si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 26.97 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Lecturi motivationale publicata de editura Amaltea sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Amaltea
Categorie: Lecturi motivationale
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 26.97

3 carti intr-una singura Stop violentei! Informeaza-te! Violenta domestica a capatat amploare in ultimii ani fenomenul netinand cont de statutul economic varsta sau educatie. Prin informatii legate de metodele de combatere prin recunoasterea din timp a unor semnale de alarma si prin puterea data de exemple reale in care te poti regasi ai deja un avans considerabil in lupta cu acest fenomen. Primul pas pentru a castiga batalia este sa te informezi! Povestea unei supravietuitoare Povestea ei este reala si se poate intampla sa fie experienta oricui. A celor care indraznesc sa invinga o boala cumplita si in tot acest timp sa tina piept violentelor partenerului de viata intr-un context neprielnic oricarei lupte. Intr-o lume aparent fara iesire se loveste de probleme care nu inceteaza sa apara gasind solutii atunci cand nu mai exista speranta sau traind experiente limita in clipe in care ar avea nevoie de toata sustinerea. Drepturile tale! Exista solutii insa trebuie sa le cauti! Cand este vorba de siguranta ta nu te baza doar pe ceilalti pentru a te informa. Pentru a fi cu adevarat protejata pentru a supravietui trebuie sa stii cui te poti adresa ce sa ceri (poate uneori nici nu te-ai gandit la anumite alternative) si care sunt prevederile speciale care iti garanteaza protectia. Afla acum ce trebuie sa faci atunci cand te confrunti cu acte de violenta.

Cumpara de aici cartea