One Piece Vol. 13 | Eiichiro Oda


      Titlu: One Piece Vol. 13 | Eiichiro Oda
      Editura: Viz Media LLC
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 42.0

 

Cartea One Piece Vol. 13 | Eiichiro Oda publicata de editura Viz Media LLC, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 42.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii One Piece Vol. 13 | Eiichiro Oda a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Viz Media LLC sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea One Piece Vol. 13 | Eiichiro Oda si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

As a child, Monkey D Luffy dreamed of becoming the King of the Pirates. But his life changed when he accidentally gained the power to stretch like rubber at the cost of never being able to swim again! Now Luffy, with the help of a motley collection of pirate wannabes, is setting off in search of the ‘One Piece’, said to be the greatest treasure in the world… No sooner have Luffy and crew escaped the bounty hunters of Whisky Peak than they become the target of a sinister criminal outfit known as Baroque Works. But the Straw Hat Pirates have bigger worries, now that they’ve agreed to protect a very important person in return for untold riches.

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.