Nisekoi: False Love Vol. 6 – Showtime | Naoshi Komi


      Titlu: Nisekoi: False Love Vol. 6 – Showtime | Naoshi Komi
      Editura: Viz Media LLC
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 42.0

 

Cartea Nisekoi: False Love Vol. 6 – Showtime | Naoshi Komi publicata de editura Viz Media LLC, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 42.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Nisekoi: False Love Vol. 6 – Showtime | Naoshi Komi a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Viz Media LLC sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Nisekoi: False Love Vol. 6 – Showtime | Naoshi Komi si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Just when things seem to be going well between Raku and Chitoge, a misunderstanding during their beach trip puts a damper on their false relationship. Back in school, the two of them are selected to play Romeo and Juliet at the school festival. However, Chitoge’s still mad at Raku and refuses the role! When the class draws names for a new Juliet, Kosaki gets the part. But on the big day, nothing goes as planned! Age: 13+

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.