Mobile Suit Gundam Vol. 3 The Origin | Yoshikazu Yasuhiko


      Titlu: Mobile Suit Gundam Vol. 3 The Origin | Yoshikazu Yasuhiko
      Editura: Vertical
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 132.0

 

Cartea Mobile Suit Gundam Vol. 3 The Origin | Yoshikazu Yasuhiko publicata de editura Vertical, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 132.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Mobile Suit Gundam Vol. 3 The Origin | Yoshikazu Yasuhiko a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Vertical sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Mobile Suit Gundam Vol. 3 The Origin | Yoshikazu Yasuhiko si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

WINNER OF THE 2013 NEO AWARD FOR ‘BEST MANGA SERIES’ A sci-fi epic set in space, Mobile Suit Gundam: The Origin retells the beginning of one of the biggest manga franchises ever created, more than 25 years after the series debuted. This stunning hardcover edition includes extra content, including interviews with leading figures in manga, including creator Yoshiyuki Tomino, Kio Shimoku (Genshiken) and Hideaki Anno (Evangelion).

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.