Moartea din coltul ochiului | Robert Nutu


Cartea Moartea din coltul ochiului | Robert Nutu publicata de editura ATU, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Carte si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 20.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Moartea din coltul ochiului | Robert Nutu a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Carte publicata de editura ATU sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Moartea din coltul ochiului | Robert Nutu si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: ATU
Categorie: Carte
Gasita la magazinul: carturesti.ro
Pret: 20.0

Un bărbat se trezeşte în beznă, captiv într-un înfiorător aparat de tortură. În timp ce luptă să se elibereze, realizează că tocmai şi-a câştigat dreptul de a pătrunde dincolo de viaţă, în dimensiunea care-i va permite să înţeleagă cele mai ascunse mecanisme ale cruzimii umane. Urmând o serie de indicii bizare – şi ajutat de mai multe personaje neobişnuite ce şi-au ratat şansa alegând să se lase în continuare minţite de suferinţele lor mărunte –, îl vizitează pe unchiul său, care-i oferă o mulţime de sfaturi utile despre ceea ce va întâlni de cealaltă parte. De la Mona, Ela şi Ada, tovarăşele sale, bărbatul primeşte o hartă misterioasă, pentru ca apoi să-şi croiască drum, cu bisturiul în mână, către acel teritoriu prin care moartea cutreieră dementă, în haine pestriţe, în sunet de tobe, printre răcnete şi hohote de râs. Numai că orice sfârşit are regulile lui…* * *Aflat la a doua carte, Robert Nuţu are un simţ al amănuntelor cum rar întâlneşti în literatura română. Cu o scriitură ce developează cinematografic întâmplările, nonconformist amator de cuvinte tari şi situaţii aşijderea, care ar smulge oh-uri ultrareligioşilor şi cucoanelor prefăcute, autorul intră acum în categoria scriitorilor de neignorat. Vă doresc să citiţi romanul cu aceeaşi plăcere pe care am simţit-o şi eu!* Alexandru Petria

Cumpara de aici cartea