Minecraft. Ghidul creativ

     

     Autor: ***
     Categorie: Hobby și carte practică
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 41.85

 

 

Cartea Minecraft. Ghidul creativ scrisa de autorul ***, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Hobby și carte practică si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 41.85 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Minecraft. Ghidul creativ a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Hobby și carte practică scrisa de autorul *** sau alt autor.
*** este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Minecraft. Ghidul creativ si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Universul Minecraft este nelimitat. Gândul doar să construiești ceva ieșit din comun te-ar putea speria, dar cu puțină răbdare vei vedea că nu este atât de complicat.

 

Cumpara de aici cartea