Meditatia Transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi


Cartea Meditatia Transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi publicata de editura ATMAN, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Religie & Spiritualitate si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 36.61 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Meditatia Transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Religie & Spiritualitate publicata de editura ATMAN sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Meditatia Transcendentala. Esenta invataturilor lui Maharishi Mahesh Yogi si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: ATMAN
Categorie: Religie & Spiritualitate
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 36.61

In permanenta transmitere a intelepciunii practice a Indiei catre Occident nimic nu a avut un impact mai mare decat Maharishi Mahesh Yogi si a sa Meditatie Transcendentala. Aceasta antrenanta si cuprinzatoare editie revizuita a cartii originale a lui Jack Forem apare intr-un moment cum nu se poate mai potrivit deoarece cunostintele pe care le contine sunt vitale in epoca noastra atat de stresata si suprasolicitata. – Philip Goldberg

Cumpara de aici cartea