Lupta celor noua Eu sunt numarul patru Vol. 3


Cartea Lupta celor noua Eu sunt numarul patru Vol. 3 publicata de editura Nemira, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Fictiune si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 48.07 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Lupta celor noua Eu sunt numarul patru Vol. 3 a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Fictiune publicata de editura Nemira sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Lupta celor noua Eu sunt numarul patru Vol. 3 si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 48.07

CarteaLupta celor noua face parte din colectia Suspans a editurii Nemira. Am fost pe cont propriu si m-am luptat de unul singur sa raman in viata pana in ziua in care l-am intalnit pe Numarul Patru. Impreuna suntem mult mai puternici. A durat ceva vreme pana sa ne despartim pentru a-i gasi pe ceilalti. Am mers in Spania sa fac investigatii. Am descoperit o fiinta mai tanara decat noi dar la fel de curajoasa. Acum ii cautam pe ceilalti. Dar si ei ne cauta.

Cumpara de aici cartea