Knights of Sidonia Vol. 14 | Tsutomu Nihei


      Titlu: Knights of Sidonia Vol. 14 | Tsutomu Nihei
      Editura: Vertical
      Categorie: Manga
     Gasita la magazinul: carturesti.ro
     Pret: 57.0

 

Cartea Knights of Sidonia Vol. 14 | Tsutomu Nihei publicata de editura Vertical, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manga si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 57.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Knights of Sidonia Vol. 14 | Tsutomu Nihei a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manga publicata de editura Vertical sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Knights of Sidonia Vol. 14 | Tsutomu Nihei si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Nagate Tanikaze was a homeless teen living in the depths of a space colony with a passion for simulation games and stealing rice. Now he is the lead fighter pilot, protecting said space colony from a race of shape-shifting space giants! One of the manga world’s most intriguing artists returns here with a science-fiction tour de force which combines post-apocalyptic action, modern sci-fi video game tropes and a traditional Japanese aesthetic in The Knights Of Sidonia.

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.