Doua lozuri


      Titlu: Doua lozuri
      Editura: E-Media
      Categorie: Dramaturgie
     Gasita la magazinul: elefant.ro
     Pret: 39.9

 

Cartea Doua lozuri publicata de editura E-Media, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Dramaturgie si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 39.9 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Doua lozuri a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Dramaturgie publicata de editura E-Media sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Doua lozuri si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

La prima impresie filmul nostru pare o comedie spumoasa hazlie dar privindu-l cu mai multa atentie povestea ghinionistului personaj Lefter Popescu se tese pe o canava de-a dreptul tragica.Pasnicul si banalul domn Popescu contopist constiincios suporta tot mai greu abuzurile si teroarea unui sef despotic. Nu vede eliberarea sa din acest cosmar zilnic decat printr- o interventie a Providentei – un castig la loterie. Si atunci cand e convins ca l-a luat pe Dumnezeu de picior Fortuna ii da cu tifla aducandu-l in pragul dementei. Geniul lui Nenea Iancu Caragiale ne sugereaza subtil o lectie de viata cu repercusiuni cumplite.Personajul joaca totul pe himera celor doua lozuri castigatoare fara a a avea curajul sa ia in piept realitatea ceeace-i ruineaza aspiratiile si viata intr-un fiasco total.

Cumpara de aici cartea