Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași

     

     Autor: Elyane Lebre
     Categorie: Gastronomie și diete
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 14.88

 

 

Cartea Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași scrisa de autorul Elyane Lebre, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Gastronomie și diete si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 14.88 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Gastronomie și diete scrisa de autorul Elyane Lebre sau alt autor.
Elyane Lebre este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente, în 40 de rețete. Strategii nutriționale antiîmbătrânire, în șapte pași si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Ați trecut de 40 de ani și v-ați dori să opriți cumva acele ceasornicului sau chiar să le dați înapoi? Sunteți motivați? Atunci cartea de față, dedicată alimentației antiimbatranire, vi se adresează….

 

Cumpara de aici cartea