Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera


      Titlu: Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera
      Editura: Litera
      Categorie: Manuale & Auxiliare scolare
     Gasita la magazinul: esteto.ro
     Pret: 19.92

 

Cartea Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera publicata de editura Litera, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Manuale & Auxiliare scolare si poate fi cumparata online din libraria esteto.ro la un pret foarte accesibil de 19.92 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Manuale & Auxiliare scolare publicata de editura Litera sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Dictionarul elevului destept: Dictionar explicativ al limbii romane, editura Litera – Carte din categoria Manuale & Auxiliare scolare, subcategoria Dictionare Romana la pretul de 19.92 Lei; Editura: Litera

Cumpara de aici cartea

 

Va multumim ca utilizati cartipdf.com, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.