Diamante şi foc

     

     Autor: Rachelle Bergstein
     Categorie: Hobby și carte practică
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 46.41

 

 

Cartea Diamante şi foc scrisa de autorul Rachelle Bergstein, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Hobby și carte practică si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 46.41 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Diamante şi foc a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Hobby și carte practică scrisa de autorul Rachelle Bergstein sau alt autor.
Rachelle Bergstein este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Diamante şi foc si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Diamantele, simbol al regalității și al iubirii eterne, răsfăţate în cea mai vie istorie plină de personaje reale care le dau strălucire.De unde vin? Unde vor ajunge? Cu ce preţ? Şi pentru cât timp?Di…

 

Cumpara de aici cartea