D-ale carnavalului


      Titlu: D-ale carnavalului
      Editura: E-Media
      Categorie: Dramaturgie
     Gasita la magazinul: elefant.ro
     Pret: 44.0

 

Cartea D-ale carnavalului publicata de editura E-Media, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Dramaturgie si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 44.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii D-ale carnavalului a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Dramaturgie publicata de editura E-Media sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea D-ale carnavalului si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Rom nia 1958 comedie dupa piesa D ale carnavalului de I. L. Caragiale Sunt credincios si devotat marelui nostru clasic Ion Luca Caragiale si m-a pasionat nespus de mult creatia rolului Pampon… L-am jucat cu succes in teatru dar am tinut mult sa-l aduc si pe ecran… M-am inteles de minune cu Birlic si este o mare placere sa lucrez alaturi de el. Dealtfel suntem cunostin-te vechi din teatru.M-am bucurat mult de tinerii actori care apar prima data in fata aparatului: Vasilica Tastaman Aurel Cioranu Jeana Gorea. Ne-au mai scapat si greseli de multe ori vorba lui Caragiale prin partile esentiale. Dar avand in vedere ca filmul este o treaba pe cat de interesanta pe atat de grea poate ca ni se mai iarta cate ceva…Desi destul de tineri regizorii au purces cu mult curaj la realizarea unei opere atat de importante si grele si trebuie spus ca au reusit cred eu cu bine. ALEXANDRU GIUGARU

Cumpara de aici cartea