Copilaria unui razvratit Cum se faureste un razvratit Vol. 1


Cartea Copilaria unui razvratit Cum se faureste un razvratit Vol. 1 publicata de editura RAO, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Fictiune si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 24.99 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Copilaria unui razvratit Cum se faureste un razvratit Vol. 1 a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Fictiune publicata de editura RAO sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Copilaria unui razvratit Cum se faureste un razvratit Vol. 1 si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Gasita la magazinul: elefant.ro
Pret: 24.99

Arturo Barea este fara indoiala vocea rebela din literatura spaniola dar aceasta voce de prestigiu s-a facut imediat auzita dincolo degranitele Spaniei. Opera sa cea mai importanta o reprezinta trilogia La forja de un rebelde(Cum se faureste un razvratit) formata din La forja (Copilariaunui razvratit) La ruta (Drumul unui razvratit) si La llama (Pasiuneaunui razvratit) – o cronica magistrala a Spaniei interbelice cu accenteautobiografice si care ii confera o valoare de marturie extraordinara. Capodopera lui Barea a avut inca de la inceput un destin cosmopolit carei-a marcat caracterul de exceptie: Cum se faureste un razvratit a fostpublicata mai intai in engleza (Londra 1941-1944) pentru a fi apoiretradusa in spaniola (Buenos Aires 1951). Romanul este o evocare a universului juvenil alprotagonistului narata cu realism in care cititorul va regasiatmosfera in acelasi timp senina si dureroasa a Madridului sarac siumil de la inceputul secolului XX. Naratiunea directa evenimenteleredate din perspectiva igenua a copilariei au o considerabila valoare dedocument completata de relatarea inspirata a experientelor initiaticeale personajului.

Cumpara de aici cartea