Cărți de colorat cu abțibilduri. Castele medievale

     

     Autor: ***
     Categorie: Cărți pentru copii
     Gasita la magazinul: cartepedia.ro
     Pret: 11.16

 

 

Cartea Cărți de colorat cu abțibilduri. Castele medievale scrisa de autorul ***, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Cărți pentru copii si poate fi cumparata online din libraria cartepedia.ro la un pret foarte accesibil de 11.16 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Cărți de colorat cu abțibilduri. Castele medievale a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Cărți pentru copii scrisa de autorul *** sau alt autor.
*** este un autor special care starneste interesul de lectura inca de la primele pagini citite.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Cărți de colorat cu abțibilduri. Castele medievale si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

 

Distrează-te colorând desenele, lipește abțibilduri unde vrei tu și exersează literele punctate!

 

Cumpara de aici cartea