Biblioteca ursului | Poppy Bishop, Alison Edgson


Cartea Biblioteca ursului | Poppy Bishop, Alison Edgson publicata de editura Cartemma, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Carte si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 30.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii Biblioteca ursului | Poppy Bishop, Alison Edgson a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Carte publicata de editura Cartemma sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Biblioteca ursului | Poppy Bishop, Alison Edgson si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura: Cartemma
Categorie: Carte
Gasita la magazinul: carturesti.ro
Pret: 30.0

Biblioteca ursuluiIepurele iubeste povestile cu aventuri. Ariciul iubeste finalurile fericite.Iar Soarecele si Vulpoiul adora cititul impreuna. Deci, cand cei patru prieteni descopera o casa misterioasa, plina de carti, visul lor devine realitate. Dar – of si vai! – aceste carti ii apartin unui urs tare morocanos…!O poveste calda si fermecatoare despre lectura si aventura – perfecta pentru soriceii de biblioteca mari si mici!

Cumpara de aici cartea