Badaranii


      Titlu: Badaranii
      Editura: E-Media
      Categorie: Dramaturgie
     Gasita la magazinul: elefant.ro
     Pret: 44.0

 

Cartea Badaranii publicata de editura E-Media, este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Dramaturgie si poate fi cumparata online din libraria elefant.ro la un pret foarte accesibil de 44.0 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Daca pretul cartii Badaranii a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Dramaturgie publicata de editura E-Media sau alta editura.

Vezi aici mai multe detalii

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea Badaranii si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Actiunea filmului inspirata din piesa Badaranii de Cralo Goldoni se petrece la Venetia in anul 1760. Negustorul Lunardo un om grosolan si foarte sever impune tinerei sale sotii Margarita si fiicei sale din prima casatorie Lucietta o viata austera. Urmarindu-si interesele sale financiare dorinta de imbogatire si fara sa-l intereseze sentimentele fiicei sale Jupan Lunardo hotaraste casatoria Luciettei cu Filippetto fiul bogatasului Maurizio. In numele unei morale invechite medievale care le apara interesele viitorii cuscri interzic copiilor lor sa se cunoasca inainte de logodna. Sotiile lor mai destepte si mai cu picioarele pe pamant hotarasc sa le dea celor doi negustori o lectie usturatoare…

Cumpara de aici cartea