18+ povestiri alese si citite de autor – Florin Iaru |


Cartea 18+ povestiri alese si citite de autor – Florin Iaru | publicata de editura , este o carte foarte cautata pentru colectia personala de carti. Aceasta carte face parte din categoria Carte si poate fi cumparata online din libraria carturesti.ro la un pret foarte accesibil de 34.9 lei. Iti recomand sa verifici apasand butonul de mai jos daca pretul a ramas acelasi sau beneficiaza de anumite oferte promotionale.

Vezi aici mai multe detalii

Daca pretul cartii 18+ povestiri alese si citite de autor – Florin Iaru | a fost modificat sau link-ul este inactiv, te rog sa ma anunti pe mail sau facebook si il voi actualiza cat mai repede.
Va recomand sa verificati si alte carti din categoria Carte publicata de editura sau alta editura.

Apasand butonul de mai sus, poti cauta pe acea librarie online daca este disponibila cartea 18+ povestiri alese si citite de autor – Florin Iaru | si in format digital (PDF).
Daca detii deja aceasta carte in format electronic (PDF) si vrei sa o citesti fara sa-ti oboseasca ochii, poti achizitiona un Kindle. Kindle este un ebook reader produs de Amazon ce dispune de un ecran de tipul Electronic Ink (e-ink pearl) sau Electronic Paper cum îi mai zic altii si vede 16 tonuri de gri. Asta inseamna ca este mult mai putin obositor decat o foaie de carte normala.

Cumpara un Kindle de pe eMAG pentru a citi carti digitale

Editura:
Categorie: Carte
Gasita la magazinul: carturesti.ro
Pret: 34.9

Am descoperit pe propria piele că „interesant”, în literatură, nu e atât subiectul, ci felul cum îl scoţi dintre cuvinte, cum îl mânuieşti şi cum îl pui în scenă. Că, de mii de ani, spunem cam aceleaşi poveşti, despre dragoste, moarte, speranţă, disperare, prietenie, idealuri, meschinărie. Aş putea zice că natura umană e tentată mereu să se redescopere în alte şi alte înfăţişări. Nu diferă decât tehnologia, dezvoltarea istorică şi, aşa cum ar spune marxistul, acumulările cantitative. Şi că, deşi pare liber ca pasărea cerului, scriitorul e sclavul personajelor sale, obligat să le asculte şi să le respecte părerile despre lume şi viaţă. Când povestea începe, ea se constituie ca un teritoriu cu legi precise, cu o geografie şi o istorie la fel de reale ca lumea de dincoace. De aceea, autorul e aproape obligat să îşi ascundă orgoliul şi creativitatea între rânduri. Dar nu-i chiar atât de ciudat. Când citim o poveste pasionantă, aproape uităm că e scrisă, inventată de la un cap la altul şi, culmea, uităm că citim. Suntem acolo. Participăm cu trup şi suflet. (Florin Iaru, fragment din argumentul său intitulat „A visa, a imagina, a citi”)Sumar CD1. Lucrul în sine – 4’35″2. Neodihna – 3’09″3. Mireasa cea fragedă – 4’32″4. Invitaţie – 3’12″5. Cu fruntea la stele – 3’16″6. Un strigăt în noapte – 3’26″7. Supersecrete – 4’54″8. La capătul lumii – 2’44″9. Invizibil – 2’59″10. Spre soare – 2’16″11. De pe Pământ în Lună – 2’05″12. De-a fete-ascunselea – 3’44″13. Audele – 3’49″14. Timpul nu are regret – 3’39″15. Un înger – 4’07″16. Calea de mijloc – 3’53″17. Primiţi cu îngeraşul? – 2’35″18. Păpuşi vii – 8’48″Timp total: 67’55”

Cumpara de aici cartea